Spring til indhold

INDRET OG DEKORER

GAMER VÆRELSE

At indrette det perfekte gamer værelse er ofte en invididuel og personlig proces, hvor det at skabe en atmosfære, der inspirerer og forbedre din spiloplevelse er en personlig proces. 

Gaming Rack

PLAY M8 TILBYDER

GAMING MØBLER

Uanset smag og behag, har Play M8 Gaming kastet sig ind i kampen for at tilbyde hvad vi selv synes kunne være en smart mulighed for gamere – der gerne vil have et nyt og smart gamer værelse.

Gaming Shelf

GAMING RACKS

Fra 599

De nye Gaming Racks fra Play M8 Gaming er geniale. Læs mere om mulighederne her.
Gaming Rack

GAMING REOLER

Fra 999

Gaming reolen giver dig mulighed for at tilpasse og opsætte dit helt eget gaming setup - nemt.
Play M8 Gamer Stol

GAMING MØBLER

Fra 1399

Tjek vores store udvalg af gamer borde og stole - som alle har unikke fordele ig smarte features.

DET RIGTIGE
GAMER BORD

Gamer Bord

Et gamer-bord kan være vigtigt for nogle gamere af flere årsager, men det afhænger af individuelle præferencer og behov. 

Play M8 tilbyder unikke gamer borde som giver optimal pladsudnyttelse og organisering af gamer udstyr og gamer ting. Derudover leveres gamer bordene med ekstra funktioner som indbyggede charging, USB-porte, og RGB-belysning, som kan bidrage til en forbedret gaming-oplevelse og setup i dit gamer værelse.

Gaming Shelf

GAMING HYLDE

Er du også træt af al den rod omkring og på dit gamer bord? Det ny udviklede Gaming Hylde System fra M8 Gaming – er den perfekte løsning til det problem.

Gaming Hylden er en smart løsning til dit eksisterende som du ganske enkelt montere oven på dit eksisterende gamer bord.

Gaming Hylden har to hylder og et peg-board system bag dine monitors hvor du kan opsætte dit vigtige gaming udstyr.

Bordet er nemt at montere og kan leveres i enten hvid eller sort.

GAMER STOL

En god gamer stol er designet med komfort, ergonomi og funktionalitet i tankerne for at imødekomme de behov, der opstår under lange gaming-sessioner. Her er nogle funktioner, du bør overveje, når du leder efter en god gamer stol:

Gamer Stol